Laat me je tanden eens zien.

Twist staat zijn bak leeg te eten in de keuken en ik kijk eens naar hem zoals hij staat te eten, Twist is geen eter, hij is een slechte eter en ik ben altijd verbaasd als hij direct begint te eten, meestal trekt hij eerst zijn neus op en draait zich dan weg van de brokken.
‘Dat eet ik later wel op, het stinkt nogal’
Zo denk ik dan dat hij denkt … maar misschien heeft ie gewoon nog geen honger. Hoe dan ook, sinds 3 weken heeft Micka medicijnen en zowel in de ochtend als in de avond een bakje met brokjes. Het patroon is dus gewijzigd en ik geef Twist een plakje vlees zonder medicijn en Micka een plakje vlees met medicijn. Twist is daar toch wel gevoelig voor.
‘Geef niet al dat lekkers aan dat kleine monster, ik vind dat ook wel lekker’.
Maar goed, gisteravond keek ik het eens aan en ik zie zijn grijze kin, het wordt al echt een oude heer al kan je het verder nergens aan merken. Hij vliegt nog steeds uit de panty als er een poes in de tuin komt en is zo waaks dat ik zelf ook regelmatig uit de stoel vlieg van schrik. Een echte waakhond, met echte tanden.
‘Ga eens zitten, zei ik, ik wil je grijze kin eens op de foto zetten’, hij liet zijn tanden zien….

IMG_1158.JPG

Hij is echt niet te filmen die hond, in het donker zie je alleen een grijze kin, een witte vlek op z’n borst, een paar trouwe ogen en dan die tanden….
Wordt maar vast bang! Twist rules

Eén gedachte over “Laat me je tanden eens zien.”

  1. Ik zat daar toevallig van de week over na te denken dat als ik uiteindelijk een groter huisje heb en een andere baan dat daar best een Twist bij zou passen om lange strandwandelingen te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *