100 ideeën

Niet te geloven, ik zal en moet een plakschrift vinden maar alles wat ik vind zijn schriften en schriften en schriften vol lijntjes. Ik laat zelfs de alarmbellen rinkelen als ik een winkel binnen stap en doe dan alsof mijn neus bloed. Die bloed niet, maar als alarmbellen gaan rinkelen omdat ik er te lang over doe om een mandje te pakken dan zoeken ze het maar uit. Volgende keer neem ik geen mandje. Niemand nam een mandje. Ik wel, natuurlijk. Ik neem de regels zoals ze zijn. Dat is dan mijn probleem. Maar goed, ik heb geen schrift gevonden. Nog niet. Het komt zeker. Ik ben precies, ik wil er namelijk in plakken en tekenen. Ik hoef er niet zo nodig in te schrijven. Dat doe ik wel in mijn log. En mocht het zo uitkomen dan typ ik het en plak het vervolgens in het schrift.
Ik moet er dan wel eerst eentje vinden. Naar mijn zin.
Al ga ik eerst bowlen. Dat is iets totaal anders en ik kan er niets van. Kijk maar uit….

2 gedachten over “100 ideeën”

  1. whoehaha gelukkig hebben ze bij de kruidvat van alles hahahaha…….
    veel succes met het zoeken en dan met het plakken.
    (misschien maar gelijk 2 meenemen als je het vindt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *