100 ideeën

schriftje.jpg
Eindelijk kan ik verder. Ik zat vast op een plakboek, of plakschrift. Dat maakt niet uit, als er maar geen lijntjes op de bladzijden staan. De opdracht: Koop iets goedkoops als symbool voor je scheppingsdrang en gebruik het elke dag. De voorbeelden waren voor mij niet direct een reden om naar de winkel te rennen, eerst moest ik bedenken wat ik wilde aanschaffen om dagelijks te gebruiken en waar mijn scheppingsdrang in uiting zou komen.
Eenmaal bedacht was het een fluitje van een cent dacht ik.
2 dingen die belangrijk zijn:
1 het moest goedkoop zijn.
2 het moest een plakschrift worden.
Alles winkels, ook die waar ik never kom, heb ik gehad. Niks, nada, noppes…. tot ik woensdagavond een schrift tegen kwam. Totaal geschikt en goedkoop! (lees afgeprijsd) Ik ben er nog steeds blij mee maar door een ontsteking aan één oog blijf ik nog even op afstand van mijn nieuwe aanwinst. Want nu komt de volgende opdracht:
Teken je eten…..
En dan moet ik toch eerst gaan verzinnen wat we eten…….
Het blijft lastig, heb je het ook door! 100 ideeën

8 gedachten over “100 ideeën”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *