Halverwege…

Ik kan er wat van, wallen creĆ«ren. Echt je kunt er jaloers op worden. Niet echt natuurlijk want wallen onder je ogen zijn niet de schoonheidsidealen die ik voor ogen heb. Ze hangen eronder. Ik hoor het je denken. Maar goed, ik kan er dus wat van. Heerlijk met vakantie gaan, de hele dag buiten, ’s avonds met de kippen op stok en vervolgens nog uren wakker liggen. Ik kan dat. En na 4 dagen vakantie en al over de helft van die heerlijke week presteer ik het om wel lekker vroeg te gaan slapen maar ben ik ook lekker vroeg wakker. ‘Dit is je kans, zei lief die ook wakker was, nu kun je de zon op zien komen.
Ik heb geen zin, ik heb geen zin, ik heb geen zin om op staan.
Maar ik doe het wel en we sjouwen 2 uur door de duinen.
Daarna kan ik wel 3 uur slapen.
Maar ik doe het niet, nee, ik doe het niet.
Trouwens, die zon. Achter een dik wolkendek waar af en toe een gaatje in zit daar piept heel af en toe even de zon tussendoor, de kleuren zijn bizar, apart.

248 - 5 sept

Ameland

248/365

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *