Dat was het dan voor 2014

Het zit erop, de tent zakt langzaam in elkaar en de auto raakt weer vol. We gaan naar huis, het was heerlijk. Een weekje nazomeren op de camping waar we in de zomer ook stonden. Later licht, vroeger donker en de natuur is stil. De ganzen laten zo af en toe van zich horen en hoog in de lucht hoor ik de buizerd. De nachten zijn frisser, de slakken actief, de ochtenden natter en de zon…..
De zon….
Het is heerlijk in september, stil.

250 - 7sept

We komen thuis en beginnen aan de grote schoonmaak van tent en toebehoren. De nieuwe tent, we zijn er zo blij mee. Volgend jaar in mei. Dan trekken we er weer op uit. Vermoedelijk weer naar Ameland, we hebben het al een paar jaar over rondtrekken door Frankrijk… maar als je mij nu vraagt. Dan wil ik weer naar Ameland.

Ameland

250/365

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *