Ik ben zo trots op de kind van mij….

Dochter heeft iets verzonnen. Ineens kwam ze er mee. ‘Ik ga naamstempels maken, mam, voor Serious Request‘. Het glazen huis staat dit jaar bijna in haar achtertuin en ze wil er een steentje aan bij dragen. Ik ken haar agenda een beetje en dat staat behoorlijk vol. Voornamelijk met werk en werk en nog meer werk. Ze plaatst begin november een korte boodschap van haar plan op facebook:
Serious Request staat in Haarlem dit jaar! Voor wederom een heel goed doel! Daarom ga ik handgemaakte naamstempels verkopen waarvan de opbrengst zo de brievenbus van het glazen huis in gaat! Deze stempels kun je bestellen door me een privé bericht te sturen voor verdere info!
De stempels kosten 7 euro waarvan 4 euro voor het glazen huis en 3 euro voor de verzending en materiaal.
Lijkt dit je wat, misschien een leuk schoen kadootje of wil je gewoon op een leuke manier Serious Request steunen met een bijdrage, stuur me dan een privé bericht!
En voel je vrij dit bericht te delen

Natuurlijk ga ik dat delen, hoe cool is dat.

Een paar dagen later schrijft ze ‘dit gaat niet werken, niemand wil stempels’.
‘Natuurlijk wel, wie wil dat nu niet’.
Dus ik deel het nog een keertje en dan komt er een berichtje.
‘Carolien heeft een stempel besteld.’
En dan Alina en dan Jannie en zo gaat het door.
‘Ik heb al 70 euro voor SR’
‘Ik heb al 105 euro voor SR’
En gisteren de laatste stand… €255,00

Ik ben zo trots op dat kind van mij. Wie wil dat nu niet? Een leuke naamstempel krijgen en ook nog eens een goed doel steunen. Ik ben zo trots op dat kind van mij……. tot de maan en terug.

2 gedachten over “Ik ben zo trots op de kind van mij….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *