verboden toegang

Na een dag vol bijzondere dingen ben ik onderweg naar de winkel. Boodschappen doen is zo’n ding waar ik nooit zin in heb maar je weet dat het toch moet. Eerst wil ik naar huis rijden want hondebeest wacht natuurlijk ook op een wandeling naar buiten. Toch even doorpakken, binnen is binnen en klaar is klaar. Dus ik haast me de winkelwagen vol en rijd naar huis. Daar laat ik de boodschappen voor wat het is en ga snel met hondebeest aan de wandel. Iedereen is vandaag laat thuis, niks aan te doen. Er zijn van die dagen. Ik loop het liefste een rondje door het bos, hondebeest blij en ik ook. Nu is het te laat, tegen de tijd dat ik daar ben is het donker en daar heb ik nu geen zin in. Dan maar in het poeppark om de hoek. Het park wordt steeds viezer. De bakken met zakjes zijn weer opgeblazen met oud en nieuw en als er geen zakjes zijn dan is er ook afvalbak waar ze zakjes in kunnen want die zijn net zo hard opgeblazen. Het resultaat is dat er werkelijk de dikste drollen liggen. Gewoon op het pad of 1 centimeter daarnaast en echt…… IK SNAP HET NIET. Ik loop er dus niet graag maar nu moet het maar even. Ik ben er dus al lange tijd niet geweest want ik loop recht tegen een hek aan. Rechts hek, voor me hek, links blubber, nattigheid en hondenpoep.

Ik ben echt helemaal klaar met dit park. Ga er ook niet meer naar toe met hondebeest. Dan maar in het donker naar het bos.

9 - 9 jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *