« Boekenweekgeschenk met een stukje taart | Main | Met de neus de zelfde kant op en een groen hart »

maandag 15 maart, 2010

100 ideeën

#03: Koop iets GOEDKOOPS als symbool voor je nieuwe scheppingsdrang (een nieuwe pen, een theekopje, een dagboek). Gebruik het iedere dag.


Nu zit ik al eventjes te peinzen over dit idee. Het enige wat ik nu kan bedenken is een harkje voor in de tuin. Dat zou betekenen dat ik dagelijks iets ga doen in de tuin en bij dat idee zou ik blij moeten worden maar dat ben ik nog niet direct. Het regent nu, het voelt niet lekker buiten. Er gaat verandering in komen, dat heb ik wel begrepen inmiddels. Het komt eraan, de temperatuur van boven de 10. Ik ga nog eens even verder peinzen. Een theekopje wordt het niet. Een koffiekopje ook niet. Dat is natuurlijk een goed alternatief maar ik houd helemaal niet van al die verschillende soorten in de kast. Dus dat wordt het niet. Een pen, ik heb zo mijn favoriet en die is niet goedkoop. Gaat niet werken dus. Een dagboek. Om in te schrijven. Met een pen. Nee, geen dagboek. Ik maak mijn verhaal zichtbaar op internet en je kunt het een dagboek noemen. Als ik zo mijn ding hier schrijf weet ik ook waar ik naar ga zoeken want ik begin volgende week met een cursus verhalen vertellen en ik weet al onderwerpen waar ik een verhaal van ga maken. Ik zoek een plakschrift!

Neneh @ 15 maart 2010 12:47


Comments

of een pritstift..

:D

geschreven door Keekstar - 15 maart 2010 20:08

Ben benieuwd naar je plakschrift :)

geschreven door Aukje - 16 maart 2010 18:34

@Aukje, ik ben ook wel benieuwd eigenlijk. Soort van opwinding bespeur ik inmiddels

@Keekstar...... ik doe er mijn voordeel mee.

geschreven door Neneh - 17 maart 2010 10:07

Plaats reactie
Gegevens onthouden?